maanantai 24. syyskuuta 2018

Miten voisin tehdä toisin?

En ehdi liikkua riittävästi tällä viikolla, deadline pukkaa pahasti päälle. En voi mennä pyörällä töihin, koska siinä hikoilee ja matkanteko sujuu nopeammin autolla. Tänään saattaa sataa...

Voisiko asiaa ajatella toisin? Miten motivoida, kun auton penkki kutsuu ja bussillakin pääsisi?Polkupyörä: all time favourite Pelago ja malli Stavanger tai San Sebastian (? viisaammat voi valistaa)

Ratkaisuehdotuksia:
  • Voisin pyöräillä kaupunkien väliselle rajalle ja vaikka jättää pyörän jollekin liityntäasemalle ja mennä junalla tai bussilla loppumatkan.

  • Tai voisin ottaa pyörän junaan ja loppupäivästä katsoa, jos jaksan pyöräillä takaisin. 

  • Voisin kävellä pari pysäkkiä lähemmäs töitä ja vastaavasti jäädä ennen omaa pysäkkiäni pois. 

  • Voisin jättää auton vähän kauemmas kauppareissuilla ja töihin mennessä ja kävellä loppumatkan.


  • Tänään saattaa sataa, mutta voin pyöräillä töihin ja katsoa iltapäivällä, miltä sää näyttää. Jos sataa, niin kuljen bussilla.

  • Tänään sataa, mutta se on varustekysymys. Sopivasti vaatetta päälle ja menoksi. 

Entäpä muita ideoita? Nappaisin mielelläni pari lisäideaa niihin aamuihin, kun on pimeää, ei jaksa, huvita ja keksisi miljoona syytä auton ottamiseen. Kaikki kuvat on otettu satunnaisesti pyöräilyjen lomassa.

Liikunnallista viikonalkua!

****

Shortly in English: When lack of time and deadlines seem to destroy ideas of moving and keeping oneself in shape, reconsider. Can I change the way of thinking? Could it be possible to move - even a bit and get some results instead of not moving at all?

Suggestions presented in Finnish (kindly use Google Translate). I also take extra ideas as a proactive prosedure. 

Have a sporty week!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Thank you for your message!